اخبار

سه کارگروه برتر انجمن سواد رسانه ای معرفی شدند

در دومین نشست سالانه انجمن سواد رسانه ای معصومه نصیری،‌ دبیر کارگروه خانواده، مشاوره و سلامت فردی و اجتماعی انجمن سواد رسانه ای ایران، زهرا محمودی و امیر یوسفی رئیس و دبیر کارگروه سواد بصری، هنر و رسانه های صوتی و تصویری و رئوف آذری، دبیر کارگروه سواد رسانه‌ای و مسئولیت اجتماعی به انتخاب اعضای انجمن سواد رسانه‌ای ایران، مسئولان کارگروه‌های برتر انجمن در یکسال گذشته شناخته و تقدیر شدند.

در این نشست موسویان گفت: رابطه مستقیمی مابین درآمد ناخالص کشورها و رشد سواد رسانه‌ای وجود دارد که در کشورهای توسعه یافته یکی از مهمترین شاخص‌ها برای افزایش درآمد ناخالص ملی، افزایش سواد رسانه‌ای است.
سید مرتضی موسویان، رئیس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه‌ای ایران در این نشست گفت: رابطه مستقیمی مابین درآمد ناخالص کشورها و رشد سواد رسانه‌ای وجود دارد به طوری که در کشورهای توسعه یافته یکی از مهمترین شاخص‌ها برای افزایش درآمد ناخالص ملی، افزایش سواد رسانه‌ای است.
رئیس سابق مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال در دولت های یازدهم و دوازدهم توانست ۵۲۰ هزار درگاه ارائه محتوا را از طریق اختصاص نشان شامد ساماندهی کند که هر یک از این درگاه ها می توانند بستری برای افزایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی عموم مردم باشند.
در ادامه محمد صادق افراسیابی، مدیر عامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجمن سواد رسانه‌ای ایران گفت: مهمترین دغدغه انجمن سواد رسانه‌ای ایران به عنوان یک انجمن فراگیر این است که وارد تصدی‌گری حوزه‌های کاری اعضای خود نشود و با موسسات عضو خود رقابت نکند. بنابراین در حوزه آموزش سیاست انجمن این است که صرفا استانداردهای آموزش را تبیین کند.
افراسیابی اظهار کرد: در یکسال و نیم گذشته کارگروه سواد بصری انجمن توانست با ارزیابی فیلم‌های شرکت کننده در جشنواره فیلم فجر نسبت به ارزیابی فیلم های جشنواره از منظر سواد رسانه ای اقدام نماید اما یک مشکلی که وجود داشت این بود که متاسفانه همه فیلم‌هایی که در طول سال اکران می‌شوند در جشنواره شرکت نمی‌کنند و به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا با تعیین شاخص های مد نظر انجمن فراخوانی را منتشر کنیم و از خود فیلم سازان بخواهیم سناریوی فیلم خود را به همراه بخش‌هایی از فیلم که مرتبط با شاخص های انجمن است برای ما ارسال کنند و امسال بر خلاف سال گذشته برنامه ای برای حضور هیئت داوران انجمن در جشنواره فیلم فجر نداریم.
در ادامه امید علی مسعودی، مدیر گروه ارتباطات دانشگاه سوره و عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران با ارائه گزارشی از فعالیت های کارگروه خانواده، مشاوره و سلامت فردی و اجتماعی گفت: در یکسال و نیم گذشته هر روز محتوای جدیدی برای آموزش خانواده ها در حوزه سواد رسانه ای از سوی اعضای کارگروه خانواده، مشاوره و سلامت فردی و اجتماعی تولید شد.
در ادامه رئوف آذری، دبیر کارگروه سواد رسانه‌ای و مسئولیت اجتماعی گزارشی از فعالیت‌های این کارگروه طی یکسال اخیر ارائه کرده و گفت: کارگروه مسئولیت اجتماعی در حوادثی مانند زلزله کرمانشاه با تکیه بر مسئولیت‌های اجتماعی رسانه‌ها توانست اقداماتی برای افزایش مشارکت مردم برای کمک به زلزله زدگان کرمانشاه طراحی کند.
وی افزود: یکی از برنامه‌های اصلی کارگروه سواد رسانه‌ای و مسئولیت اجتماعی این است که مسئولیت اجتماعی مردم و رسانه‌ها را در قبال تولید و انتشار اخبار و آگهی‌ها به آنها گوشزد کند که در این عرصه کارگاه‌های آموزشی، نشست‌ها و همایش‌های متعددی برگزار شده و حتی کمپین‌هایی طراحی شده است.
در ادامه این نشست کتاب گزارش عملکرد و دستاوردهای انجمن سواد رسانه‌ای ایران در سال رونمایی شد.
در ادامه این نشست اعضای انجمن سواد رسانه‌ای ایران دیدگاه‌های خود را در خصوص نحوه فعالیت انجمن سواد رسانه‌ای ایران در سال آینده مطرح کردند و مقرر شد تا پایان سال جاری چهار کارگروه جدید به کارگروه‌های فعال انجمن سواد رسانه‌ای ایران اضافه شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا